...on Remun kolmas serti 7.5.2011 ja nyt sitten muotovalion-arvo on viimeinkin saavutettu!

Kuvat kertokoon tällä kertaa meidän fiiliksistä....

 

Remu yrittää olla jotenkin cool....

 

"Ehkä mua pikkasen kuitenkin naurattaa...;)"

 

"Okei, mähän oon noutaja..."

 

Mitäs muuta meille kuuluu? Alkuvuodesta Remun kanssa korkattiin Tokossa avo-luokka tuloksena avo2 ja siitä kisasta taisi jäädä jotain muistoa...meinaan Remun tatuoitua korvaa koristi jonkin aikaa muutakin kuin pelkkä tatska;) Jep, jep naapurin hammashan se korvaa hieman hipaisi paikkamakuussa, Remun omaa syytä, mutta ylläri lienee niin meille kuin kanssakilpaajille että loppujen lopuksi saatiin 10 paikkamakuusta...tarina onkin sitten kaikkine vaiheineen tapahtumarikas, joten jääköön kirjoittamatta. Jotenkin ollaan paikkamakuun suhteen palattu juurille ja ei vaan innosta kisailu nyt...no viimeistään tolleri-tokossa taas, kun se kotipaikkakunnalla tänä vuonna järjestetään.

Remu kävi vappuaattona isännän kanssa Nilsiässä WT-kisoissa, joissa ei saletisti natsannut, tuloksena AVO0 joista kolme rastia nollia ja yksi 17 pistettä...damit jäi löytymättä, positiivistä että koira teki kuitenkin töitä , yritti etsiä eikä luovuttanut heti...tosin samassa kisassa taisi muillakin koirakoilla olla samansuuntaisia ongelmia...selityksen makuako?

Tollerileiri jää meiltä väliin, ellei sitten käydä tuttuja moikkamassa muuten vaan. Pieksämäellä on silloin ko. viikonloppuna näyttely, johon Remukin on ilmoitettu ja palveluskoirayhdistys on yksi järjestäjistä, joten talkoillaan siinä samalla. Katsotaan saadaanko nyt tuomarilta muuta mainintaa kuin että "saisi olla aavistuksen rungoltaan hoikempi..." on meinaan sama tuomari kuin toukokuussakin:)