... Tähtihetkiä, tähdenlentoja, läheltä-piti-tilanteita ja välillä tassut todella syvällä suossa, niistä se Remun mennyt vuosi lyhyesti tiivistettynä koostuikin.

Tavoitteena oli saada Wt:ssä avoimesta luokasta tulos (niitähän tulikin avo 2 x2, avo 3) mutta se himoittu ykköstulos jäi siihen lammasaitaan Inkoossa Tolleriwt:ssä ja muistissa on kevään ensimmäisistä kisoista liian hiekkaiset damit...;)

Nomessa ei niitä tavoitteita uskallettu edes asettaa...toukokuussa Remu the Kanien kauhu (nouto-ote kanin takapuolesta jaksaa hymyilyttää edelleen) pääsi kisassa jäljelle, mutta kani jäi jäljen päähän ja tulokseksi alo 2. Heinäkuussa helle helli sitten sen kauan kaivatun ja salaa toivotun ykköstuloksen! Tollerinomessa tie päättyi sitten riistasta kieltäytymiseen viimeisellä variksella...kotiin tuomisena palkinto parhaasta alokasluokan yhteistyöstä sekä Kiharakerhon lahjoittama "Ennenkuin cupin" kiertopalkinto.

Näyttelyissä ei mennyt pöllömmin, viidessä käytiin ja tuloksena PU2 serti, PU2 vara-serti, PU3 vara-serti, PU3 sekä yksi eri ilman sijoitusta.

Tokossa tuli enemmän niitä ykköstuloksia kuin yksi ja TK1-koulutustunnus on plakkarissa. Tolleriyhdistyksen toko-tulokas titteli ja kiertopalkinto saatiin myös ikäänkuin kaupan päälle:)

Tokihan Remu on päässyt käytännön metsälle ja kulkee mukana lähes kaikkialle minne isäntäväkikin.

Tulevalle vuodelle lienee aika jotain tavoitteita asettaa: Wt:ssä ne avo-ykköstulokset ja nomessa startti avo-luokassa, siinä mikä tahaansa tulos on kiva yllätys (nollaa ei siihen lasketa...). Näyttelyissä viimeisen sertin metsästys jatkuu ja tokossa kilpaillaan avo-luokassa.

Tarkoitus tulevana vuonna toimittaa meillä olevat kiertopalkinnot eteenpäin eli suunnitelmissa osallistua Tollerinomeen sekä "Tolleritokoon"...ja mitä kaikkea muuta kivaa sitten ensivuonna keksitäänkään jää nähtäväksi, haaveitahan sitä kaikenlaisia pitääkin olla, mutta pidetään jotain ihan omana salaisena haaveina vain. Oikein hyvää ja tuloksekasta Uutta Vuotta 2011 kaikille!