...itse asiassa oli se kyllä vähän enemmän kuin kiva, ohjelmaan kuului Remulla kevään ensimmäinen startti WT:n avo-luokassa sekä näyttely Puumalassa.

Sää ei vappupäivänä ollut mikään paras kisailla ulkona vesisateen ja tuulen keskellä, mutta niin vain Remu onnistui nappaamaan ensimmäisen tuloksen avoimesta luokasta ja siihen olemme todella tyytyväisiä, koska lajin luonteeseen liittyen yksi nollille mennyt rasti vie koko kisan nollille.  Remun ongelmaksi ja kompastuskiveksi muodostui ensinnäkin tehoton lähihaku ja sitten ne surullisen kuuluisat märät & hiekkaset damit.... Eihän nyt suuhunsa voi ottaa mitä tahaansa likaisia dameja vaan niitä pitää ensin tassulla leipoa ja siirtää, yrittää ottaa suuhun, taas tassulla liikutella, istua ja ihmetellä jne. Mutta jotakin lienee pienessä päässä kuitenkin liikahtanut, koska oli nämä hiekkaset damit piiitkän houkuttelun jälkeen palauttanut.... muutoin tehtävät ja rastit Remu oli suorittanut omaan tasoonsa nähden ihan hyvin ja niimpä pitkän päivän päätteeksi tulokseksi tuli 41 pistettä ja AVO3-tulos.  Ei liene epäselvää mitä Remu lähiaikoina harjoittelee (itse asiassa kävi jo kokeilemassa)....eli meillä tehdään hiekkakakkuja...siis noudetaan hiekkaisia dameja, palloja jne.

Sunnuntaina olikin sitten Puumalan ryhmänäyttelyn vuoro. Tuomarina oli Jaana Hartus, jolta Remu on aiemminkin saanut hyvän arvostelun, niin kävi tälläkin kertaa eli vaaleanpunainen nauha ja PU3 sijoitus, tosin sitä mitä me eniten himoitsemme emme tälläkään kertaa saaneet....mutta koska eri ei ole Remulle itsestään selvyys niin tulos on meille mieluinen. Kas kummaa, jälleen kerran sai Remu maininnan hieman kookkaista korvista...

Remun suunnitelmiin kuuluu WT-kisa helatorstaina, ehkä tokoilu puolivälissä toukokuuta ja eräs muu koe toukokuun lopulla. Seuraava näyttely onkin sitten kesäkuussa Jämsässä ja sitten ollaankin lähellä leiriajankohtaa.

Tokoilun suhteen saimme todella hyvää harjoitusta paikkamakuuseen, kun Remu oli viime kisoissa lisäkoirana VOI-luokassa ja makasi kahden muun uroskoiran välissä 4min paikoillaan, joten ehkä se kestää sen 2 minuuttiakin...toivottavasti.;) Tulevana viikonloppuna päästään osallistumaan tokon koulutukseen kisailevien ryhmässä, josko näillä eväillä sitten päästään eteenpäin.