... eli meidän dumpo käväisi piiitkästä aikaa näyttelyssä Kerimäellä, ja sieltähän tuo maininta kookkaista korvista jälleen kuultiin...;) mutta sehän me jo tiedetään, muu arvostelu on mukavaa luettavaa ja vaikka serti oli lähellä ja samalla niin kaukana..niin vaaleanpunaiseen nauhaan, PU3-sijoitukseen ja varasertiin olemme todella tyytyväisiä.

Mukana näyttelyssä oli myös veljen pystykorva Hupi, joka ensikertalaisena ensikertalaisen esittämänä menestyi niin ikään hyvin ollen JUN ERI, JUK1, PU2 JA VARASERT.

 

 

Lunta näillä korkeuksilla on ollut riittävästi, kuten ajoittain myös pakkastakin, joten erinäiset treenit ovat välillä olleet sisätiloissa hyvin lyhykäisiä. Onneksi ollaan kevättä kohti menossa ja uloskin pääsee touhuamaan kaikenlaista. Remun kanssa olemme nyt keskittyneet tokon paikkamakuuseen, jota eri menetelmin yritetään saada varmaksi mm. treenamalla mahd. paljon erilaisten häiriöiden alla kuten kaupan pihassa, kotona, hallissa jne. Häiriönä saattaa olla muut ihmiset, lentävät herkut ja pallot, pikku hiljaa pitänee yrittää taas harjoitella muiden koirien kanssa. Kisoihin mennään, mutta milloin niin siitä ei nyt oteta paineita...;)