Tämänpäiväisessä Mikkelin näyttelyssä vihdoin pitkän punaisen kauden jälkeen väri vaihtui vaaleanpunaiseen, eli Remu sai arvosteluksi ERI ja oli PU3! Arvostelu oli mukavaa luettavaa ja viimeinen lause siitä "esitellään hyvin" menee täysin Suskalle, joka ystävällisesti jälleen esitti Remun ja Remu myös liikkui ja seisoi venkoilematta ylimääräisiä. Jes!

Muutoin Remun elämään ei tällä hetkellä ihmeitä kuulu, seuraava näyttely onkin sitten Toller Showssa johon emäntä menee myös talkoilemaan, ilmoa laitettu menemään myös Wt-kokeeseen elokuun lopussa ja jotain muuta pientä mietinnässäSilmänisku.

Nomekokeisiin ei näillä näkymin tänävuonna enää yritetä, tosin riistaa ei olla unohdettu vaan silläkin treenataan välillä. Isäntä tässä jokin aika sitten toi kotiin kuistille lokin siipiä kuivumaan, tarkoituksena tehdä niistä siipidameja...no, Remu sitten kerran tuli kuono mustana ulkoa sisälle, meni uudelleen ulos, nappasi yhden siiven suuhunsa ja siinä vaiheessa isännälle välähti kuinka noita siipiä ei ole kuin kuin yksi enää neljästä jäljellä....Remu sattui itse kulkemaan kukkapuskassa ja siellähän se valkoinen siivenkärki olla möllötti haudattuna multaan...ja yksi edelleen kateissa...lieneekö siis hyvä vai huono asia näiden hautaaminen...? Saman kohtalon oli kokea harjoituksista saatu kokonainen lokki, mikä niin ikään oli kuivumassa kuistilla...onneksi ehdimme nähdä aikeet ennekuin sekin olisi saanut kokea hautaamisen...että näin meilläCool