Tänään Reiska pyörähteli Korpilahden ryhmänäyttelyssä saaden tulokseksi eh ja ollen käyttöluokan uroksista eka (mukana myös kaksi muuta koiraa) ja tulos oli ihan nannaa noin edelliseen näyttelyyn verrattuna. Tosin tässä tuli mieleen olisiko Remun syytä miettiä nimenvaihdosta kenties Dumpoksi... meinaan jos noita arvosteluja lukee niin meidän koiralla on maininta usein kookkaista korvista... Suskalle kiitokset vielä tätäkin kautta Remun esittämisestä, seuraavalla kerralla ei oteta mukaan hookoota!
Remun isäntäväki oli tässä viikko sitten maalla pilkillä kovin eri eläinten ympäröimänä, nimittäin jäälle oli parkkeerannut itsensä joutsen pariskunta ja siinä pilkkiessämme tuli menoa ihmettelemään myös saukko. Kalasaaliilla emme pääse kehumaan, päinvastoin meidän kalavaleet ovat toista luokkaa, niin pieniä ahvenia tuskin kukaan on ennen saanut pilkittyä.... Remu oli sillä välin kunnostautunut jälleen kissajahdissa, sillä Hiisu-kissalle tuli virhearviointi koiran läsnäolosta...kissa nimittäin oli uskaltautunut uunilta alas ja Remu tietysti kissaa jahtaamaan sillä seurauksella,että kissa kiipesi pitkin verhoja ylös katon rajaan ja tuli lopulta verhoineen päivineen alas... Remu oli siinä tohinassa saatu siirrettyä eri huoneeseen, joten suuremmalta yhteenotolta vältyttiin. Remu tosin kävi useasti ikkunan luona katselemassa ylös verhoihin, että tähän se Hiisu jäi...;)

Remun isäntäväellä on joko tämä koiraharrastus mennyt luihin ja ytimiin tai sitten lienee ollut tekemisen puute, mutta alla pari kuvaa siitä miten aikaansa voi saada kulumaan... nimittäin näpertämällä minikokoisia dameja....

1421799.jpg
Remu toimii testaajana, joo kyllä nämä damilta näyttää... näillä voidaankin sitten alkaa harjoittelemaan hakua seuraavaksi...

1421804.jpg


Remullakin saattanee olla tässä lähitulevaisuudessa kevättä rinnassa, mutta sitä ennen odotellaan agilitykurssin alkamista ensiviikolla, huhtikuun nome-kurssia ja sitä, päästäänkö starttaamaan vappuna WT-kisoissa.